Zelena transformacija za održivu budućnost

Ovde smo zbog Vas

Western Balkans Consulting Global

Obnovljivi izvori energije, ekološka bezbednost, 
cirkularna ekonomija, nove tehnologije,
 Green Business Development

VIŠE O NAMA

Konsultantske uluge

WBCG nudi prilagođena konsalting rešenja Vašoj kompaniji za kompleksne izazove sa kojima se susrećete iz oblasti zastite zivotne sredine, obnovljivih izvora energije i energetske bezbednosti kao u oblasti podrške programima ekonomskog razvoja.

Upravljanje projektima

Mislite da Vam treba pomoć pri upravljanju projektima u oblasti zastite životne sredine, infrastrukturne izgradnje ili obnovljivih izvora energije a niste sigurni kome da se obratite? Kontaktirajte našu kompaniju!

Ivesticiona ulaganja

Želite da plasirate sredstva u novi projekat? Hoćete da pokrenete "zeleni" posao u energetici, energetskoj efikasnosti, reciklaži ili plasmanu opreme na srspsko tržište? Javite nam se i mi čemo Vam pomoći da donesete pravu odluku.

Reciklaža rastvarača

WBCG je ekskluzivni distributer i zastupnik belgijske firme ECO-DEC koja proizvodi inovativne sisteme za reciklažu organskih rastvarača i njihovo vraćanje u upotrebu, čime se eliminiše generisanje opasnog otpada, uz zaradu i povećanu konkuretnost!

PROČITAJ Zatražite ponudu 
za regenerator

Energetska efikasnost u industriji

WBCG je ekskluzivni distributer i zastupnik češke firme ADITIZOL za industrijske izolacione premaze koji omogućavaju smanjenje gubitaka toplote u rezervoraima, cevovodima i termotehničkim instalacijama (kako za toplovode tako i za očuvanje niskih temperatura) do 60%!
Izuzetan proizvod koji eliminiše konvencuionalnu izolaciju uz odlične rezultate!

PROČITAJ Zatražite ponudu  
za termo premaz

Energetska efikasnost u zgradarstvu

WBCG je ekskluzivni distributer i zastupnik češke firme ADITIZOL za fasadne i unutrašnje pametne, termo-izolacione boje poslednje generacije koje su izuzetno rešenje za povećanje energetske efikasnosti u zgradarstvu.  Nanošenjem boja na fasade i/ili unutrašnj zidove, može se postići povećanje izolacije od preko 37%! Odlično rešenje, kako za rekonstrukciju tako i za zgrade koje su pod zaštitom ili za novogradnju.

PROČITAJ Zatražite ponudu  
za termo boje

Imate dodatna pitanja?

Ne oklevajte da nam pišete!

Ne oklevajte da nas pozovete!

Ko smo mi?

Western Balkans Consulting Global

WBCG je kćerka firma preduzeća WBC i osnovana je kao specijalizovana konsultanstka kuća koja ima široku mrežu saradnika - vodećih, iskusnih stručnjaka i međunarodnih eksperata iz oblasti projektovanja i praćenja realizacije projekata obnovljivih izvora energije, uporavljanja i optimizacijom proizvodnje, upravljanja tokovima otpada, razvojem novih poslova i zaštitom životne sredine. Razvojna strategija našeg preduzeca je fleksibilna, prilagođena potrebama naših klijenata a u punoj saglasnosti sa njihovim obavezama očuvanja životne sredine.

Naši proizvodi

WBCG isporučuje strateške studije instituciuonalnog razvoja, unapređenja zakonodavstva, zatim studije opravdanosti, uticaja na životnu sredinu i  projekte primene savremenih tehnoloških rešenja, praćenja njihove realizacije . Osim toga, WBCG pruža usluge savetovanja u poslovanju i razvoju novih poslovnih poduhvata koji su bazirani na čistim tehgnologijama i efikasnom kmorišćenju resursa. Konačno, WBCG obezbeđuje i isporučuje opremu i sisteme za realizaciju projekata.

Naša misija cirkularna ekonomija i čista proizvodnja

Podrška industrijskim rešenjima sa punom optimizacijom proizvodnih procesa baziranih na naprednim i visokoefikasnim tehnologijama i tehnološkim procesima koji, u najvećoj mogućoj meri, koriste kao sirovinu raspoložive ostatke primarne proizvodnje, poluproiuzvode i otpad nastao istekom trajanja proizvoda, sa visokim stepenom energetske efikasnosti i uz maksimalnu upotrebu energije iz obnovljivih izvora, sa ciljem što većeg smanjenja uticaja na životnu sredinu i klimatske promene.

Naš cilj

Naš cilje je promocija primene praktičnih rešenja u privredi i društvu koja omogiućavaju progres, ali na način kojim se dostiže visok standard života uz poštovanje kriterijuma za zdrav život i očuvanje prirodnog okruženja. Cirkularna ekonomija je platforma usmerena ka industrijama, a održivi ekonomski i društveni razvoj, model koji želimo da podržimo..

Pouzdanost

WBCG ima najsavremeniji sistem upravljanja projektima koji obezbeđuje visoke standarde isporučenih usluga.

Ekspertiza

Raspolažemo sa timom stručnjaka koji su sposobni da isporuče projekte i opremu bilo koje složenosti i obima.

Kvalitet

WBCG pruža širok spektar usluga u oblasti zaštite životne sredine i prirodnih bogatstava, obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti kao i pri uvodenju novih tehnologija, promociji cirkularne ekonomije i čistije proizvodnje. Naš uspeh je mera kvaliteta naših usluga!

Partneri - izbor

Klijenti - izbor

Uspešne priče!

Svedočenja

Nova Renesansa

Televizijski intervjui i drugi video materijal

POGLEDAJ

Kvalitet na prvom mestu

Vrhunska usluga i najnovije tehnologije koje vam možemo obezbediti jesu deo naše filozofije poslovanja uz pružanje maksimalnog kvaliteta. Naš ciilj je da svakom klijentu možemo ponuditi najbolje, najefikasnije i najsavremenije rešenje, bilo da je reč o konsultantskim uslugama, priremi i praćenju vaših investicija i vašeg poslovanja ili je reč o opremi najvišeih ekoloških i tehnoloških stanadarda. 

Novosti

Jan
26

Regeneracija rastvarača u Krušiku

U HK Krušik, u Valjevu, danas je pušten u rad sistem za reciklažu otpadnih rastvarača. Oprema našeg Principala, belgijskog proizvođača ECO-DEC, sastoji se od regeneratora kapaciteta 50l i dodatnog vakuumskog rezervoara.  

PROČITAJ

Nov
25

Kampanja za uštedu energije

Za potrebe Nacionalne akademije za javnu upravu (NAJU), napravljeni su kratki promotivni video materijali za javnu upravu i građanstvo, koji promoviču racionalnu potrošnju energije. i energetsku efikasnost

POGLEDAJ

Nov
18

Cirkularna ekonomija u industriji nameštaja - Enterijer Janković

Počeo je sa radom ECO-DEC oprema  za reciklažu rastvararača u Novosadskoj fabrici nameštaja Enterijer-Janković. To je tek jedan od njihovoh pogona u kojima je takav uređaj potreban  a njegova instalacija je deo dugoroične politike fabrike na primeni koncepta cirkularne ekonomije

PROČITAJ

Posetite nas

Belrade, Sebia

Pišite nam

office@wb-consulting.com

Pozovite nas

+381 11 4534357